top of page

Ervaringen van anderen;

Monica: Ik kwam bij Debora tijdens mijn burnout, een tijd waarin ik onzeker was over mezelf nadat ik letterlijk was geknakt.

De klik met Debora was er direct door haar open, warme en vriendelijke persoonlijkheid. Ze heeft me geholpen mijn chaos te structureren en duidelijker mijn grenzen te stellen. Maar ook waar nodig te accepteren en los te laten.

Debora is heel puur en naturel en geeft je het gevoel echt naast je te staan en er voor je te zijn. Ik ben erg blij met de gesprekken die we gehad hebben en dat je dit al wandelend doet is zoveel fijner! Debora, bedankt voor alles.

Esther: Ik zou Debora aan iedereen aanraden die worstelt met het drukke bestaan van het leven. Het heeft mijn leven in ieder geval enorm veranderd! Ik ben een leukere moeder en een leukere partner. Wat Debora, als coach zo speciaal maakt is het schakelen tussen een lach en een traan. Alles is oké. En dat afgewisseld met een flinke dosis humor. Het heeft me zo goed gedaan. Ik maak nu bewuste keuzes en zeg vaker nee, en dat is een heerlijk gevoel”
Ook heb ik geleerd liever voor mezelf te zijn. Bedankt daarvoor!
Elke: Via een collega kwam ik bij Debora . Ik zat thuis door een conflict op mijn werk. Ik was helemaal op en snapte niet wat er aan de hand was. Door de coaching heb ik veel inzichten gekregen. De gesprekken waren heel fijn, Debora is zo rustig, veroordeeld je niet en luistert echt naar je.
Het maken van een keuze was heel moeilijk maar ik heb doorgezet! Ik heb mijn jeugddroom weer opgepakt en doe nu een opleiding tot vakdocent! Het geeft me enorm veel energie. Ik had dit veel eerder moeten doen.

Annemarie; ik kwam bij Debora met een aantal vragen over wat ik nu precies wil qua werk. Ik startte niet volledig opgebrand aan onze sessies, maar had wel een heel duidelijk verlangen om te ontdekken van welk beroep ik echt voldoening krijg.
De duidelijke vraagstelling en zeker de natuur hielpen erg goed om mijn talenten en interesses naar de oppervlakte te krijgen. Ik weet nu heel duidelijk wat ik wil en ga in het nieuwe jaar starten met een opleiding. Een eerste stap naar een nieuwe fase in mijn werkende leven!
Nu kan ik zeggen dat opleidingsrichting waarvoor ik heb gekozen, zo volkomen logisch voelt. Ik had alleen de juiste vraagstelling, het wandelen en de rust van de natuur nodig om deze inzichten helder naar boven te krijgen.

Debora is de juiste persoon om dit proces te coachen.

Kitty: Na de eerste wandeling met Debora viel mij meteen iets op.

Na een intensief gesprek aan de keukentafel voel ik me altijd moe en heb ik hoofdpijn, maar na ons wandelgesprek voelde ik me juist fris en energiek.

Ik had nooit verwacht dat het wandelend voeren van een gesprek zoveel verschil zou maken.

Ik heb Debora ervaren als een fijne vrouw; geïnteresseerd, inlevend en ‘to-the-point’.

 

Martine: Doordat ik overspannen was en niet goed wist hoe ik mijn oude patronen kon doorbreken ben ik gaan zoeken naar een wandelcoach. Door het wandelend in gesprek gaan met Debora kon ik beter voelen waar voor mij nou echt de knelpunten zaten. Daarnaast werd voor mij ook duidelijk hoe ik verder kon komen en wat ik daarvoor nodig had. De oefeneningen in de natuur werkten hier erg krachtig bij, en zorgden er ook voor dat ik deze inzichten beter kon onthouden en inzetten op een later moment. Het is een hele ontspannen en prettige manier van coachen!

bottom of page