Ervaringen van anderen;

Monica: Ik kwam bij Debora tijdens mijn burnout, een tijd waarin ik onzeker was over mezelf nadat ik letterlijk was geknakt.

De klik met Debora was er direct door haar open, warme en vriendelijke persoonlijkheid. Ze heeft me geholpen mijn chaos te structureren en duidelijker mijn grenzen te stellen. Maar ook waar nodig te accepteren en los te laten.

Debora is heel puur en naturel en geeft je het gevoel echt naast je te staan en er voor je te zijn. Ik ben erg blij met de gesprekken die we gehad hebben en dat je dit al wandelend doet is zoveel fijner! Debora, bedankt voor alles.

Marieke: Ik zou Debora aan iedereen aanraden die worstelt met het drukke bestaan van het leven. Het heeft mijn leven in ieder geval enorm veranderd!
Ik maak nu bewuste keuzes en zeg vaker nee, en dat is een heerlijk gevoel”
Elke: Via een collega kwam ik bij Debora . Ik zat thuis door een conflict op mijn werk. Ik was helemaal op en snapte niet wat er aan de hand was. Door de coaching heb ik veel inzichten gekregen. De gesprekken waren heel fijn, met een lach en een traan.
Het maken van een keuze was heel moeilijk maar ik heb doorgezet! Ik heb mijn jeugddroom weer opgepakt en doe nu een opleiding tot vakdocent! Het geeft me enorm veel energie. Ik had dit veel eerder moeten doen.

Annemarie; ik kwam bij Debora met een aantal vragen over wat ik nu precies wil qua werk. Ik startte niet volledig opgebrand aan onze sessies, maar had wel een heel duidelijk verlangen om te ontdekken van welk beroep ik echt voldoening krijg.
De duidelijke vraagstelling en zeker de natuur hielpen erg goed om mijn talenten en interesses naar de oppervlakte te krijgen. Ik weet nu heel duidelijk wat ik wil en ga in het nieuwe jaar starten met een opleiding. Een eerste stap naar een nieuwe fase in mijn werkende
leven!
Nu kan ik zeggen dat opleidingsrichting waarvoor ik heb gekozen, zo volkomen logisch voelt. Ik had alleen de juiste vraagstelling, het wandelen en de rust van de natuur nodig om deze inzichten helder naar boven te krijgen.

Debora is de juiste persoon om dit proces te coachen.

Kitty: Na de eerste wandeling met Debora viel mij meteen iets op.

Na een intensief gesprek aan de keukentafel voel ik me altijd moe en heb ik hoofdpijn, maar na ons wandelgesprek voelde ik me juist fris en energiek.

Ik had nooit verwacht dat het wandelend voeren van een gesprek zoveel verschil zou maken.

Ik heb Debora ervaren als een fijne vrouw; geïnteresseerd, inlevend en ‘to-the-point’.

 

Niels: Voor mij was het een grote stap om in coaching te gaan. Gelukkig was Debora heel toegankelijk. Geen ingewikkelde gesprekken maar heel doelgericht bezig met mijn persoonlijke vraag, hoe vind ik de baan die echt goed bij me past? De oefeningen in de natuur waren ook wat wennen maar uiteindelijk heel verrassend! Het gaf echt inzicht in de richting die ik op moest. Ik ben blij dat ik deze stap genomen heb en alhoewel ik mijn droombaan (nog) niet heb gevonden, weet ik wel veel beter wat ik kan en wat ik wil!

© 2017 den Haring

Tel: 06-29399323

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now